Deze cursus is verlopen

De regie bij de cliënt. Hoe doe je dat?

We horen er vaak over. Maar wat betekent het nu precies? De regie bij de cliënt. En wat betekent het voor de professionals in het veld? Voor de specialist ouderengeneeskunde bijvoorbeeld. Voor de verzorgenden en verpleegkundigen? En wat betekent het voor de kwaliteit van zorg die je biedt? Het symposium van het UNO-VUmc gaat deze keer over ‘regie bij de cliënt, in de ouderenzorg’. Het ochtendprogramma is gericht op...

Gratis
5 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
5 Punten
ABC1
Huisarts
5 Punten
ABC1
Physician Assistant
5 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
5 Punten
ABC1

Competenties

Samenwerken 40 %
Kennis en wetenschap 20 %
Professionaliteit en kwaliteit 40 %
Omschrijving

Omschrijving

We horen er vaak over. Maar wat betekent het nu precies? De regie bij de cliënt. En wat betekent het voor de professionals in het veld? Voor de specialist ouderengeneeskunde bijvoorbeeld. Voor de verzorgenden en verpleegkundigen? En wat betekent het voor de kwaliteit van zorg die je biedt?

Het symposium van het UNO-VUmc gaat deze keer over ‘regie bij de cliënt, in de ouderenzorg’. Het ochtendprogramma is gericht op de vele verschillende perspectieven die komen kijken bij eigen regie. Zo kijken we onder andere vanuit het ethisch standpunt en vanuit het recht. Ook bezien we het thema vanuit de cliënt zelf en vanuit de mantelzorg. Het middagprogramma heeft een praktische insteek: de cliënt regie geven, hoe doe je dat bijvoorbeeld bij mensen met een bijzonder ziektebeeld, of bij mensen met een andere achtergrond dan jij?


Let op: Het UNO Symposium wordt exclusief voor UNO leden georganiseerd en is gratis.

GERION VUmc

gerion@vumc.nl
9, De Boelelaan 1109 kamer, A-03, Amsterdam, 1081HV