Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Volwassen-, kinder- en babyreanimatie met AED

  Je moet NU komen roept je collega. In je praktijk ligt een patiënt op de grond en lijkt niet te ademen. Gelukkig heb je recent een reanimatietraining gevolgd en ga je zonder na te denken automatisch aan de slag. Je moet er helemaal niet aan denken dat het een baby of kind was geweest, maar ook dan handel je automatisch na deze training.

  Basic Life Support volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad en de Nederlandse Hartstichting voor een groep niet groter dan zestien personen.

  place Alkmaar
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 160.00
  access_time 19:00 - 22:00

  € Nascholingskosten abonnée DOKh (factuur): € 80,00 Nascholingskosten niet abonnée DOKh (factuur): € 160,00 Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  20-03-2019 19:00 - 22:00 Alkmaar
  09-09-2019 19:00 - 22:00 Alkmaar
  26-02-2020 19:00 - 22:00 Alkmaar
  description

  Omschrijving

  De les zal bestaan uit het aanleren van de basisreanimatie volgens de vierstappen leermethode en zal worden aangevuld met extra informatie met betrekking tot levensreddend handelen toegespitst op uw instelling. Bij een herhalingsles wordt ook aandacht gegeven aan eenvoudige EHBO handelingen.

  De cursist krijgt door dat we werken met acht reanimatiepoppen ruim de tijd om de BLS uitgebreid te oefenen. Ook behandelen we de baby en kinderreanimatie (meerder poppen beschikbaar).

  Daar de Automatische Externe Defibrillator op steeds meer plaatsen beschikbaar is, wordt ook hier mee geoefend, hiervoor zijn ook minstens acht training-aed's aanwezig.

  De training is zowel bedoeld voor beginners als gevorderden.

  We hebben de training een uur uitgebreid, zodat er extra tijd besteed kan worden aan baby- en kinderreanimatie.

  Na afloop ontvangt u van de les een reanimatie-handout en een officieel reanimatiediploma van de Hartstichting/NRR.

  Bij een herhaling wordt het reanimatiecertificaat opnieuw met één jaar verlengd,de cursist dient hiervoor wel het diploma mee te nemen.

  business

  Organisatie

  business Stichting DOKh
  phone 0725279100
  mail_outline secretariaat@dokh.nl
  place Robijnstraat 6 1812 RB ALKMAAR

  DOKh staat voor kwalitatief hoogwaardige nascholingen voor eerstelijns zorgverleners, georganiseerd door een enthousiast team van zorgverleners en bureaumedewerkers. We hebben de bevoegdheid om accreditatie toe te kennen voor de medewerkers in de huisartsenpraktijk.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up