Deze cursus is verlopen

Volwassen-, kinder- en babyreanimatie met AED

Je moet  NU  komen roept je collega. In je praktijk ligt een patiënt op de grond en lijkt niet te ademen. Gelukkig heb je recent een reanimatietraining gevolgd en ga je zonder na te denken automatisch aan de slag. Je moet er helemaal niet aan denken dat het een baby of kind was geweest, maar ook dan handel je automatisch na deze training. Basic Life Support volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad en de Nederlandse...

160
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 160
Opmerking :Nascholingskosten abonnée DOKh (factuur): € 80,00 Nascholingskosten niet abonnée DOKh (factuur): € 160,00 Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
11 Nov 2018
31 Mar 2022
3 Punten
ABC1
Huisarts
11 Nov 2018
31 Mar 2022
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
11 Nov 2018
31 Mar 2022
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
11 Nov 2018
31 Mar 2022
3 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 100 %
Omschrijving

Omschrijving

De les zal bestaan uit het aanleren van de basisreanimatie volgens de vierstappen leermethode en zal worden aangevuld met extra informatie met betrekking tot levensreddend handelen toegespitst op uw instelling. Bij een herhalingsles wordt ook aandacht gegeven aan eenvoudige EHBO handelingen.

De cursist krijgt door dat we werken met acht reanimatiepoppen ruim de tijd om de BLS uitgebreid te oefenen. Ook behandelen we de baby en kinderreanimatie (meerder poppen beschikbaar).

Daar de Automatische Externe Defibrillator op steeds meer plaatsen beschikbaar is, wordt ook hier mee geoefend, hiervoor zijn ook minstens acht training-aed's aanwezig.

De training is zowel bedoeld voor beginners als gevorderden.

We hebben de training een uur uitgebreid, zodat er extra tijd besteed kan worden aan baby- en kinderreanimatie.

Na afloop ontvangt u van de les een reanimatie-handout en een officieel reanimatiediploma van de Hartstichting/NRR.

Bij een herhaling wordt het reanimatiecertificaat opnieuw met één jaar verlengd,de cursist dient hiervoor wel het diploma mee te nemen.

Inleiding

Je moet NU komen roept je collega. In je praktijk ligt een patiënt op de grond en lijkt niet te ademen. Gelukkig heb je recent een reanimatietraining gevolgd en ga je zonder na te denken automatisch aan de slag. Je moet er helemaal niet aan denken dat het een baby of kind was geweest, maar ook dan handel je automatisch na deze training.

Basic Life Support volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad en de Nederlandse Hartstichting voor een groep niet groter dan zestien personen.

Stichting DOKh

secretariaat@dokh.nl
0725279100
6, Robijnstraat, Alkmaar, 1812RB