Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Je werkdruk de baas!

  Time management waardoor de werkdruk verlaagd wordt


  Je kunt deze module volgen als bij- of nascholing. Tevens is hij incompany uit te voeren.


  Door de hoge werkdruk zijn agenda’s altijd volgepland. Vaak al weken van tevoren en zonder dat je er grip op hebt. Er moet van alles, maar de tijd lijkt ontoereikend om de werkzaamheden volgens planning af te ronden. Hierdoor dreigen belangrijke activiteiten steeds te worden doorgeschoven. Je komt niet verder dan het wegwerken van korte termijn vragen. Herken je dit? Dan biedt deze module uitkomst.


  In een dag maak je uitgebreid kennis met time management, ofwel het leren omgaan met (beschikbare) tijd. De focus is gericht op beheersbare werkdruk en verantwoorde keuzes. Je krijgt praktische tools waarmee je ontdekt dat je meer grip op je tijd krijgt, als je beter zicht hebt op wat je belangrijk vindt. Je leert dus doelgerichter werken en bent tevredener over wat je bereikt.


  Tijdens de module bespreken we plenair een aantal dilemma’s. Deze zullen herkenbaar zijn: vaak zijn dit de triggers die het gevoel van de hoge werkdruk veroorzaken. Na deze plenaire bespreking ga je zelf, individueel of in groepjes, aan de slag met een time management opdracht.


  Deze opdracht is gestoeld op je eigen werkomgeving. Je maakt een analyse van de doelen die je nastreeft en hoe de tijdsfactor de haalbaarheid daarvan bepaalt. Je probeert zo effectief en efficiënt mogelijk je weg te vinden. Welke keuzes maak je? Wat is je eigen stijl? En welke factoren bevorderen of belemmeren een zinvolle tijdsindeling? De inbreng van eigen casuïstiek maakt deze training persoonlijk en effectief. De module wordt afgesloten met de formulering van jouw goede voornemens.

  place Zwolle
  add 6 punten
  euro_symbol € 395.00
  event 11-02-2019
  access_time 09:30 - 16:30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  11-02-2019 09:30 - 16:30 Zwolle
  description

  Omschrijving

  Na afloop van deze eendaagse module:

  kun je beter omgaan met (beschikbare) tijd.

  ben je bekend met time management en leert hoe je prioriteiten stelt en bewaakt.

  weet je welke factoren je planning verstoren en hoe je dat kunt voorkomen.

  kun je instrumenten hanteren om effectiever te werken, minder energie te verspillen en meer met jezelf in balans te zijn.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  • kun je beter omgaan met (beschikbare) tijd.
  • ben je bekend met time management en leert hoe je prioriteiten stelt en bewaakt.
  • weet je welke factoren je planning verstoren en hoe je dat kunt voorkomen.
  • kun je instrumenten hanteren om effectiever te werken, minder energie te verspillen en meer met jezelf in balans te zijn.
  business

  Organisatie

  business NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health)
  mail_outline info@nspoh.nl
  place Churchilllaan 11, 10e etage 3527 GV Utrecht
  keyboard_arrow_up