• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • E-learning: introduction to integrative mental health: depression & anxiety

  Deze e-learning wordt aangeboden in samenwerking met de University of Arizona. Psychische gezondheid wordt sterk beinvloed door leefstijlfactoren zoals chronische stress, weinig bewegen, slechte voeding, obesitas, verslavingen en eenzaamheid. Veel patienten maken gebruik van complementaire behandelmethoden mede als gevolg van de soms ernstige bijwerkingen van psychofarmaca. Deze elearning geeft praktische handvatten voor clinici die meer willen weten over de ‘evidence’ achter complementaire behandelmogelijkheden bij met name depressie en angstklachten en hoe dit op een veilige manier te combineren met huidige behandelstandaarden.

  Deze e-learning is al jaren in de VS geaccrediteerd voor 6 CME (Amerikaanse accreditatie) voor alle artsen en is onderdeel van het 2-jarige fellowship Integrative Medicine van Dr. Weil. De kwaliteit is hoogstaand en er wordt gewerkt met verschillende werkvormen (interactieve casuistiek, quizen en video). De geschatte tijdsinvestering is 6 uur. Alle onderdelen zijn in het engels, zo ook de toelichting hieronder.


  Let op:

  Voor huisartsen, medische specialisten en andere artsen: Ondanks dat deze elearning voor Amerikaanse artsen geaccrediteerd is, heeft de KNMG geen accreditatiepunten toegekend. Wel is het mogelijk -zoals vaker bij internationale scholingen/congressen- om met het Amerikaanse certificaat (6 CME) dat je per mail ontvangt, bij je eigen wetenschappelijke vereniging een individueel verzoek tot accreditatie in te dienen.

  laptop E-learning
  add 6.0 punten
  euro_symbol € 155.00

  business

  Organisatie

  business Amsterdam School for Integrative Medicine & Health BV
  mail_outline simone@schoolforintegrativemedicine.nl
  place Kennemerstraatweg 464 B kamer 1.4.03 1851 NG Heiloo
  keyboard_arrow_up