Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Tempus fugit, festina lente! Verlangen naar zeeën van tijd.

  Zou het niet heerlijk zijn als u eens tijd over had? Als dokter hebt u het druk! Uw patiënten moeten geholpen worden in een nooit aflatende stroom. De kwaliteitseisen worden steeds hoger met alle gevolgen van dien: eindeloze administratie, stapels vakliteratuur en uren tijdrovend overleg. Tempus fugit, maar als u nou eens zó efficiënt met uw tijd zou kunnen omgaan dat dat u niet meer hindert? Makkelijker gezegd dan gedaan... Totdat u ontdekt hoe ook ú "Festina lente!" ("Haast u langzaam!") kunt leren met de praktische tips en tools van Theo Bollerman en weer controle krijgt over uw kostbare tijd.

  Verlangen naar zeeën van tijd.

  In deze tweedaagse masterclass behandelt Theo Bollerman op zijn inspirerende wijze alle mogelijke manieren om het uitdijend heelal aan werkzaamheden te beteugelen zonder dat de kwaliteit van uw werk er onder lijdt. Of we het nu hebben over consultvoering, het lezen van vakliteratuur of over vergaderen. U zult verbaasd staan over de onverwachte mogelijkheden en de zeeën van tijd die aan uw voeten liggen.

  place Putten
  add 12 punten
  euro_symbol € 1,295.00
  event 25-10-2018 tot 15-03-2019

  € Inclusief tweemaal lunch, diner, overnachting met ontbijt

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  25-10-2018 t/m 26-10-2018 Onbekend Putten
  14-03-2019 t/m 15-03-2019 Onbekend Putten
  business

  Organisatie

  business Brainfeed
  mail_outline info@brainfeed.nl
  place Homeruslaan 20 3707 GS Zeist

  Brainfeed is opgericht door Jan Buitenhuis en Astrid Blaauw-Hoeksma. Wij zijn verzekeringsarts en werkzaam als medisch adviseur in de private verzekeringen. Vanuit onze ervaring met het organiseren van cursussen voor vakgenoten ontdekten wij dat er bij alle artsen veel belangstelling is voor brede inspirerende en verrassende cursussen. Omdat de cursussen ook leerzaam en boeiend zijn voor andere professionals en belangstellenden, zijn de cursussen ook voor hen toegankelijk en biedt Brainfeed daarnaast cursussen aan die specifiek zijn toegesneden op doelgroepen.

  keyboard_arrow_up