Deze cursus is verlopen

Ketentraining Huisartsen en Ambulance hulpverleners

CirculatoriusRespiratoriusketenzorg

Doelstellingen: Middels discussiepunten een intensieve kennismaking met elkaars werkwijze en protocollen om zo de samenwerking voor beide kanten inzichtelijker te maken Deelvaardigheden; buikonderzoek en venflon plaatsen worden door de cursisten vanuit hun eigen beroepspraktijk onderling aangeleerd Middels scenario’s worden de ABCD structuur en de overdrachtsmomenten volgens de SBAR in de keten getraind om zo goed mogelijk op elkaar...

150
6 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 150

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
6 Punten
ABC1
Huisarts
6 Punten
ABC1
Physician Assistant
6 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
6 Punten
ABC1
Omschrijving

De WDH verzorgt in samenwerking met de Ambulancezorg Gelderland-Midden een ketentraining voor huisartsen en ambulanceteams. Het doel van deze kleinschalige scholing is onder meer het kennismaken met elkaars werkwijze en protocollen om zo de samenwerking te verbeteren. Daarnaast is er aandacht voor o.a. de deelvaardigheden venflon/buikonderzoek, ABCD en overdracht scenario's, AED/BLS (met certificaat) en een ALS demonstratie.


De training wordt verzorgd door de docenten van de ambulancedienst samen met huisarts Inge Nuijten of Nienke van de Sandt. Per training is er plaats voor 4 huisartsen (en 4 ambulanceteams).


Evt. cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

WDH Arnhem e.o. IA06-300

wdharnhem@onzehuisartsen.nl
4, Florijnweg, Velp, 6883JP