• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • EYECAREACADEMY: Bijzondere Bekwaamheden Oogheelkunde

  Nadat e-learningen Rode oog en Visusklachten met goed gevolg zijn afgelegd bereidt deze cursus voor op inschrijving Register Bijzonder bekwaamheden oogheelkunde.

  De opleiding BBOH richt zich op de anderhalvelijnsoogzorg. In de anderhalvelijnsoogzorg doen de huisarts en klinisch optometrist meer samen en wordt preciezer doorverwezen naar de oogarts. Centraal staat de goede triage van de patiënt met oogheelkundige

  klachten.

  De opleiding bestaat uit een uitgebreide opfriscursus oogheelkunde inclusief een practicum met onder andere spleetlamponderzoek en (in)directe funduscopie. Door het onderwijs over een periode van een half jaar te integreren met zelfstandig uitgevoerde huisartsoogheelkunde in eigen praktijk, kunt u aan het eind van de opleiding een goed oogheelkundig onderzoek uitvoeren en een inschatting maken van het te volgen traject. Aan de orde komen: samenwerking met de klinisch optometrist, voorlichting aan de patiënt en gezamenlijke besluitvorming met de patiënt.

  place Leiderdorp
  add 23 punten
  euro_symbol € 1,850.00
  event 08-12-2018 tot 06-06-2019
  access_time 09:00 - 17:00

  € Hierbij inbegrepen e-learning glaucoom en rode oog. Het totaal bedrag is incluis BTW.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  08-12-2018 t/m 06-06-2019 09:00 - 17:00 Leiderdorp
  list

  Programma

  Het onderwijs is een blended learning van e-learning, zelfstudie, praktijkonderwijs, college, toepassen in de eigen praktijk en nabespreking van patiënten.

  Voorafgaand aan de cursus maakt u de e-learnings "Rood oog en oogtrauma" en "Visusklachten" gebaseerd op NHG-standaarden 12 en 57. De opleiding BBOH bestaat uit één prakticumdag met klinische presentaties en praktisch oogheelkundig onderzoek, vier klinische avonden huisartsoogheelkunde en één avond toets en eindevaluatie. Voor de communicatie met docenten, de opbouw van uw persoonlijk portfolio door huiswerkopdrachten en de e-learnings is er een digitale omgeving ("blended learning concept").

  Voor het volledige programma met alle data klik op de inschrijfbutton!

  business

  Organisatie

  business www.eyecareacademy.nl
  mail_outline phardus@xs4all.nl
  place p.a t haantje 3 7847 ta t haantje
  keyboard_arrow_up