Deze cursus is verlopen

Wintercursus 2019

Ga met ons mee naar Italië, om na de zomerse hittegolf een frisse winterse week samen met collega's, een gevarieerd onderwijsprogramma te volgen. We zullen je samen met een dermatoloog, gynaecoloog en specialist ouderengeneeskunde bijscholen op de verschillende gebieden. Madonna di Campiglio Het dorp (1524 m) heeft bijna 30.000 gastbedden en maar 1.000 inwoners. In de wintermaanden is het een drukte van belang. Vanuit het dorp vertrekken er...

750
20 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 750
Opmerking :Genoemde cursuskosten zijn exclusief de arrangementskosten. Nascholingskosten niet abonnée DOKh: € 899,00 Arrangementskosten 2 prs kamer: € 2 050,00 Arrangementskosten 1 pers kamer: € 2 365,00

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
20 Punten
ABC1
Huisarts
20 Punten
ABC1
Physician Assistant
20 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
20 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 40 %
Kennis en wetenschap 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Pieter Bots, Danielle Bischoff Tulleken, Patricia van Sambeek zullen hierna genoemde consulenten als huisarts-voorzitters bijstaan; Irmgard Rietbroek zal ook in 2018 weer namens het DOKh bureau de wintercursus organisatorisch in goede banen leiden.

De consulenten en inhoudelijke onderwerpen worden later aangevuld.

Inleiding

Ga met ons mee naar Italië, om na de zomerse hittegolf een frisse winterse week samen met collega's, een gevarieerd onderwijsprogramma te volgen. We zullen je samen met een dermatoloog, gynaecoloog en specialist ouderengeneeskunde bijscholen op de verschillende gebieden.


Madonna di Campiglio


Het dorp (1524 m) heeft bijna 30.000 gastbedden en maar 1.000 inwoners. In de wintermaanden is het een drukte van belang. Vanuit het dorp vertrekken er op verschillende plaatsen lifte. Je hebt de hele dag de mogelijkheid om van de zon te genieten op de piste's. 's ochtends kun je het beste aan de kang van 5 Laghi en Pradalago skien en 's middags bij Spinale en Groste.


Skigebied

De skigebieden van Madonna, Pinzolo en Folgarida-Marilleva zijn onderling goed met elkaar verbonden tot het nieuwe skigebied Campiglio Dolomiti di Brenta. In totaal is er een kleine 150 km aan piestes, verdeeld over 64 km blauw, 63 km rood en 21 km zwart.


Verblijf

Hotel Grifone is een goed verzorgd traditioneel hotel en heeft een zeer gunstige ligging. Op ca. 300 meter vind je de eerste lift en het centrum van Madonna bevindt zich op 450 meter afstand.

Het hotel is voorzien van een overdekt zwembad en sauna met Turks bad, verwarmd ski depot en een wijnkelder met een ruime keuze uit nationale en internationale wijnen. Door het gehele hotel kan gratis gebruik worden gemaakt van het Wi-Fi netwerk. De kamers zijn comfortabel ingericht en ieder voorzien van een 2-persoonsbed, telefoon, satelliettelevisie, een kluisje, een minibar en een badkamer met douche of bad en toilet.

Stichting DOKh

secretariaat@dokh.nl
0725279100
6, Robijnstraat, Alkmaar, 1812RB