Deze cursus is verlopen

Managementgame Leidinggeven in de praktijk

Spelenderwijs uw zakelijke en ondernemende kant als huisarts verder ontwikkelen? Dat kan in de managementgame Leidinggeven in de Praktijk© waarmee u als aankomend arts oefent met het voeren van een eigen praktijk. Uitdagend, anders dan anders en enorm leerzaam! Trainer(s): Spelleider + 6 acteurs/trainers van Salsaparilla. Wilt u graag deelnemen aan de managementgame? Neemt u dan contact op met de LHV Academie via de 'inschrijven'...

Gratis
0 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Incompany

Prijzen

Gratis
Opmerking :Kosten en datum in overleg met LHV. Incompany pakket wordt op maat gemaakt voor uw HOED of praktijk.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
25 Jun 2018
31 Jan 2021
0 Punten
ABC1
Huisarts
25 Jun 2018
31 Jan 2021
0 Punten
ABC1
Physician Assistant
25 Jun 2018
31 Jan 2021
0 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
25 Jun 2018
31 Jan 2021
0 Punten
ABC1

Competenties

Samenwerken 20 %
Communicatie 20 %
Professionaliteit en kwaliteit 30 %
Organisatie en financiering 30 %
Omschrijving

Omschrijving

De managementgame speelt u in een klein team. U bent werkzaam als nieuwe huisarts in een HOED. Uw team krijgt de portefeuille Personeelszaken toegewezen en wordt gevraagd mee te denken over nieuwe investeringen vanuit de HOED. Ondertussen moeten jullie de praktijk verder uitbouwen en wacht er een drukke dag met een volle agenda. Samen met uw team bereidt u verschillende spelrondes voor. Aan het einde van iedere spelronde ontvangt u feedback waarmee u aan de slag kunt. Voor alle verrichtingen in het spel ontvangt u punten. Punten voor het in beweging krijgen van dingen/mensen in de praktijk, maar ook punten voor uw leerstrategie. Durft u iets uit te proberen dat u niet meteen ligt? Durft u uw grenzen op te zoeken en risico’s te nemen?

Inleiding

Spelenderwijs uw zakelijke en ondernemende kant als huisarts verder ontwikkelen? Dat kan in de managementgame Leidinggeven in de Praktijk© waarmee u als aankomend arts oefent met het voeren van een eigen praktijk. Uitdagend, anders dan anders en enorm leerzaam!


Trainer(s):

Spelleider + 6 acteurs/trainers van Salsaparilla.


Wilt u graag deelnemen aan de managementgame? Neemt u dan contact op met de LHV Academie via de 'inschrijven' button. Zij bespreken graag de wensen en mogelijkheden met u, zodat de game op maat kan worden aangeboden.

Programma

  • Start, uitleg en teamindeling
  • Voorbereiding
  • Playtime 1
  • Tips en feedback
  • Lunch
  • Playtime 2
  • Terugblik en prijsuitreiking

Playtime 1

U speelt de managementgame in een team van 4-6 spelers. U speelt tegen 5 andere teams. In uw voorbereidingstijd bespreekt u samen een strategie om alle spelrondes te kunnen spelen. Ook organiseert u uw tijd zodanig dat u als team meedingt naar de bonusopdrachten die in de managementgame zitten.


Playtime 2

Alles wat u heeft geleerd in de game past u toe. Aansturingsmomenten met medewerkers die nog niet zo goed gingen in de ochtend, kunt u verbeteren. U krijgt punten voor de leerinspanningen.

Leerdoelen

  • Leidinggevende skills verbeteren en uitbreiden
  • Onderhandelingsvaardigheden optimaliseren
  • Opkomen voor eigen belangen als nieuwkomer binnen een maatschap

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL