Webinar Meer zicht op uw praktijk

Uw dagelijkse werk creëert een schat aan informatie. Over uw patiënten, over de kwaliteit van zorg en de financiën van uw praktijk. Het begrijpen en interpreteren van deze informatie helpt u om uw praktijkvoering te optimaliseren. In dit webinar bieden we u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in uw gegevens. Het webinar is via internet live te volgen op donderdag 31 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur. In 1 uur laten we u nader...

Gratis
1 Punten
Nascholing
Incompany

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
1 Punten
ABC1
Huisarts
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
1 Punten
ABC1

Competenties

Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Organisatie en financiering 80 %
Omschrijving

Omschrijving


Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Deze vragen worden door de presentatoren tijdens de uitzending beantwoord of worden door onze moderatoren digitaal beantwoord. Deelname is gratis. Alleen bij afwezigheid terwijl u zich wel heeft aangemeld, brengen we 25 euro in rekening.


Over VIP Calculus


VIP Calculus is een zelfstandige commerciële organisatie die software oplossingen biedt voor de eerste lijn. De ervaring van VIP Calculus bij het ontsluiten van praktijkinformatie en de inmiddels langdurige relatie die VIP en de LHV hebben opgebouwd, maken dat we ons samen inzetten u beter inzicht te geven in de cijfers van uw patiëntenpopulatie.


Voor huisartsen die de software van VIP Calculus niet gebruiken is er de mogelijkheid deze software een tijdje kosteloos te gebruiken. Hiervoor neemt VIP Calculus - na aanmelding bij het webinar - contact met u op. Er worden dan afspraken gemaakt over de levering en installatie.


Sprekers:


Joppe van der Reijden: Joppe van der Reijden is ondernemer, zeven jaar directeur van VIP Calculus en al 10 jaar ambtelijk secretaris van het bestuur van de stichting Inschrijving Op Naam. Hij houdt zich in deze rollen veel bezig met het (terug)brengen van kennis naar de huisartsen en zorggroepen. Privé is hij al jaren voetbaltrainer en gepassioneerd door de kracht van het delen van kennis en inzichten en hoe dat mensen laat groeien. De huisartsen beschikken over veel data maar kunnen door omstandigheden dat niet altijd vertalen in kennis en inzichten voor hun eigen praktijkvoering. Dat kan anders!


 


Aad Schreuders – huisarts ECT Tiel: Aad Schreuders is een van de oprichters van het Eerstelijns Centrum Tiel nu bijna 10 jaar geleden met alle disciplines uit de eerstelijn. Zorgend voor 37.000 mensen, maar met een individuele praktijkvoering en praktijkoverstijgende medewerkers. Komend vanuit het superspecialisme de cardio-pulmonale chirurgie en uiteindelijk gekozen om de patiënt centraal te stellen en huisarts te worden. Tropen ervaring, zeilen en golfen als hobby`s. Stratenmaker in het ECT voor de CVRM. Betrokken bij de HAP Tiel, als trainer voor de triagisten en binnen het ECT voor de assistentes.

Inleiding

Uw dagelijkse werk creëert een schat aan informatie. Over uw patiënten, over de kwaliteit van zorg en de financiën van uw praktijk. Het begrijpen en interpreteren van deze informatie helpt u om uw praktijkvoering te optimaliseren. In dit webinar bieden we u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in uw gegevens.


Het webinar is via internet live te volgen op donderdag 31 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur. In 1 uur laten we u nader kennismaken met wat goed inzicht in de cijfers van uw praktijk voor uw praktijkvoering kan betekenen. U krijgt aan de hand van de cijfers uit uw eigen HIS meer inzicht in de kwalitatieve en financiële gegevens van uw patiëntenpopulatie en uw praktijk.


Deze online cursus is bedoeld voor huisartsen die gebruikmaken of willen gaan maken van het softwarepakket Inzicht in uw praktijk van VIP Calculus.

Programma

Donderdag 31 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur.

Leerdoelen

  • U leert wat inzicht in uw eigen praktijk voor u kan betekenen
  • U krijgt inzicht in hoe uw eigen praktijk presteert op een aantal financiële en zorginhoudelijke punten
  • U leert wat het programma u biedt en hoe u het kunt inzetten
  • U formuleert met welke werkvragen u aan de slag gaat om uw praktijkvoering te verbeteren of waar meer aandacht naar uit moet gaan

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL