Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Minisymposium Transportgeneeskunde

  Veilig transport over weg, spoor en water vereist gezonde werknemers. Werk je in de transportgeneeskunde? Dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van actuele keuringseisen en gezondheidsrichtlijnen in de sector. Volg daarom dit eendaagse minisymposium en breng je kennis weer helemaal op peil.

  add 6 punten
  euro_symbol € 245.00
  event 17-04-2018 tot 16-04-2019

  € De prijs is gebaseerd op deelname aan beide dagdelen. Volg je één dagdeel, dan betaal je €145. Het dagdeel in de ochtend is inclusief lunch. Het dagdeel in de middag is exclusief lunch.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  17-04-2018 Onbekend Utrecht
  16-04-2019 09:30 - 16:30 Driebergen-Rijsenburg
  description

  Omschrijving

  Actuele thema’s in de transportgeneeskunde

  Je kunt deze module volgen als bij- of nascholing.

  In een jaarlijks wisselend programma worden actuele thema’s besproken die relevant zijn voor keuringsartsen in de sectoren wegtransport, spoorwegvervoer, luchtvaart en scheepvaart. We doen dat in de vorm van interactieve hoorcolleges, workshops en casuïstiekbespreking. Daarnaast wissel je met deskundigen en collega’s praktijkervaringen, adviezen en toepassingen van instrumenten of testmethodes uit.


  Dit symposium is bedoeld voor keuringsartsen uit alle vier sectoren in de transportgeneeskunde (en in het bijzonder voor de aangewezen artsen voor de scheepvaart). Ook voor huisartsen en bedrijfsartsen (geregistreerd of in opleiding), of arboprofessionals en arboverpleegkundigen die interesse hebben in de sector vervoer of in de transportgeneeskunde is dit symposium relevant.

  list

  Programma

  In de ochtend volg je plenaire lezingen die van belang zijn voor keuringsartsen uit alle vier sectoren in de transportgeneeskunde. Meerdere sprekers belichten het thema vanuit divers perspectief. Ook krijg je de nieuwste inzichten gepresenteerd vanuit de Vereniging van het Vervoersgeneeskundig Samenwerkingsverband. Deze vereniging stelt zich tot doel de kwaliteit van keuringen en de kennis over transportgeneeskunde te verhogen.

  In de middag volg je twee workshops die relevant zijn voor de vervoersmodaliteit waarin je werkzaam bent.

  business

  Organisatie

  business NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health)
  mail_outline info@nspoh.nl
  place Churchilllaan 11, 10e etage 3527 GV Utrecht
  keyboard_arrow_up