Deze cursus is verlopen

Injecteren hand & pols

injecterenhand en polspolshand

U ziet veel handklachten. Sommige zijn duidelijk zichtbaar (ziekte van Dupuytren), bij andere is de diagnostiek lastiger (is het artrose of tendinogeen?). Voor de behandeling verwijst u waarschijnlijk vaak naar de fysiotherapeut, het ziekenhuis of het handencentrum. Maar wist u dat u ook veel zelf kunt doen? In deze vaardigheidstraining leren wij u hoe. Docenten: Plastisch en reconstructief chirurg, Catharina-ziekenhuis en de XpertClinic...

130
3 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 130

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Huisarts
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
3 Punten
ABC1
Omschrijving

U ziet veel handklachten. Sommige zijn duidelijk zichtbaar (ziekte van Dupuytren), bij andere is de diagnostiek lastiger (is het artrose of tendinogeen?). Voor de behandeling verwijst u waarschijnlijk vaak naar de fysiotherapeut, het ziekenhuis of het handencentrum. Maar wist u dat u ook veel zelf kunt doen? In deze vaardigheidstraining leren wij u hoe.


Stichting Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg

Onze naam zegt het al, wij staan voor kwaliteit. Wij willen goede zorg voor patiënten, zorg die toegankelijk is en betaalbaar blijft. Zorg door deskundige professionals die de patiënt écht centraal zetten. Dat is onze maatschappelijke ambitie.
info@stichtingkoh.nl
0402310620
100, Tilburgseweg-West, Eindhoven, 5652NP