• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • De Veerkrachtige Huisarts

  Hoe houdt u zich als huisarts staande in een omgeving waar de werkdruk hoog is, er veel van u wordt gevraagd en de dynamiek zeer veranderlijk is? Wordt u geleefd door deze toenemende complexiteit? Of hebt u zelf de regie in de dagelijkse praktijk? Met deze training vergroot u uw veerkracht en weerbaarheid.

  place Utrecht
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 600.00
  event 27-02-2018 tot 31-12-2018
  access_time 12:00 - 18:00

  € Aios tarief: €200,- Prijs leden: € 325

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  27-02-2018 t/m 31-12-2018 12:00 - 18:00 Utrecht
  description

  Omschrijving

  Deze training richt zich op het vergroten van uw veerkracht: gezonder leren omgaan met werkdruk en stressituaties en het verstevigen van de effectiviteit in de dienstverlening. Veerkracht draagt bij aan weerbaarheid. Door bewustwording van intenties en gedrag, bent u in staat gerichtere en duidelijkere keuzes te maken. U krijgt concrete handvatten aangereikt, die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse praktijk.


  Wetenschappelijk bewezen inzichten van mindfulness en de HeartMath-methode vormen de basis van deze training.

  • Mindfulness, ofwel opmerkzaamheid, staat voor gerichte aandacht in het hier en nu. Het geeft u grip op beperkende gewoontes in denken, doen en gevoel. Mindfulness-vaardigheden bieden inzicht in bewust kijken en bewust kiezen voor gedrag.
  • De HeartMath-methode richt zich op hoe de kracht van het hart de gevolgen van stress op het lichaam in het moment kan verminderen. Juist door de signalen van hoofd, hart en lichaam volledig te benutten, kan veerkracht worden versterkt.


  Trainer:


  Nynke Pacanda (CPCC, Partner Buschman Consultancy BV) studeerde arbeids- en organisatiepsychologie en werkt als organisatieadviseur,                         

  internationaal gecertificeerd coach en trainer graag met mensen aan leiderschap en teamontwikkeling. Haar bijzondere interesse ligt op het vlak 

  van ‘embodied leadership’. Leiderschap van nu gaat verder dan intellectuele capaciteiten alleen. De focus ligt steeds meer op hóe je als leider 

  aanwezig bent, op bewustwording en integratie van je volle impact en potentieel.


  Deze cursus is alleen op aanvraag (in company).

  gps_fixed

  Leerdoelen

  • U leert steviger de regie te nemen over uw persoonlijke/professionele leven.
  • U leert mentaal sterker en weerbaarder te zijn en bewuster voor gedrag te kiezen, ongeacht de situatie of context.
  • U krijgt beter inzicht in uzelf en anderen en ontwikkelt meer sensitiviteit in contact met patiënten.

  Twee maanden na afloop van de training bespreekt de trainer in een telefonische afspraak de resultaten en toepassing in de praktijk, en biedt ondersteuning waar dat gewenst is.

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL UTRECHT Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  keyboard_arrow_up