• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • On-demand web-tv: Het is Rood en het Schilfert

  Huidaandoeningen vormen met maar liefst 12%1 van alle aan de huisarts gepresenteerde klachten en aandoeningen een substantieel onderdeel van het probleemaanbod.

  Rode plekjes of vlekjes, schilfers en jeuk. Vervelend voor uw patiënt en wellicht ook vervelend voor u, want roodheid en schilfering kan vele differentiaal diagnoses betekenen. De juiste diagnose bepaalt ook de juiste behandeling en uiteindelijk de mate van tevredenheid van uw patiënt.

  In deze online nascholing nemen Frans Rosweide, dermatoloog in Centrum Oosterwal te Alkmaar en Roger Ritz, huisarts te Amsterdam u mee in de wereld van de meest voorkomende inflammatoire dermatosen en bieden u praktische handvaten die u direct kunt gebruiken bij de patiënt die morgen uw praktijk bezoekt.

  De volgende onderwerpen komen aan bod:

  -  Psoriasis vulgaris en psoriasis capitis

  -  Constitutioneel eczeem en seborroïsch eczeem

  1 EWM Verhoeven et al. Huidaandoeningen in de huisartsenpraktijk: van prevalentie tot gevolgen voor het dagelijks leven. Nijmegen: UMC St. Radboud, 2006.  

  laptop E-learning
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 0.00

  business

  Organisatie

  business Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
  mail_outline congressen@bsl.nl
  place Walmolen 1 3994 DL Houten

  Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

  keyboard_arrow_up