• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Inzichten in herziene richtlijnen COPD

  In deze nascholing staat de nieuwe NHG standaard COPD 2015 centraal. Aan de hand van casuïstiek wordt ingegaan op de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige standaard, en de betekenis die deze wijzigingen voor uw praktijkvoering kunnen opleveren. Enkele voorbeelden hiervan zijn; de inzetbaarheid van inhalatiecorticosteroïden bij COPD, beleid bij exacerbaties en aandacht voor de ziektelast bij de bepaling van de ernst van COPD.


  De accreditatie van deze nascholing is verlopen. U kunt deze nuttige e-learning echter nog wel volgen via de 'inschrijven' button.

  laptop E-learning
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 0.00

  description

  Omschrijving

  De studieduur van de module is circa een uur. De accreditatie is voor 1 punt toegekend door ABC1 onder nummer 231262. Deze wordt automatisch bijgeschreven via PE-Online.

  business

  Organisatie

  business Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
  mail_outline congressen@bsl.nl
  place Walmolen 1 3994 DL Houten

  Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

  keyboard_arrow_up