Deze cursus is verlopen

Druk op ’play’

innovatie in de zorgmultimediaefficiëntie van zorginteractief

De geboortezorg schreeuwt om efficiëntie, hoe kunnen we met minder mensen toch alle cliënten goed helpen? Multimedia biedt grenzeloze oplossingen, maar is ook spannend, nieuw, lijkt onpersoonlijk en waar begin je? De workshop ‘Druk op <play>’ geeft een frisse kijk op deze oplossingen.

89
0-3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 89

Beroepen

Kraamverzorgende
Accreditation in aanvraag
KCKZ
Verloskundigen
19 Apr 2024
18 Apr 2027
3 Punten
KNOV

Competenties

Kennis en wetenschap 30 %
Communicatie 40 %
Organisatie en financiering 30 %

Doelen

Leerdoelen:

Van elkaar horen welke multimedia worden gebruikt, zien wat er nog meer mogelijk is en wat daarvan voor jouw praktijk te gebruiken is.
Inzien welke mitsten en maren er zijn.
Weten hoe je zelf stuur houdt op de ontwikkelingen in multimedia.
Concrete voorbeelden zien die je zelf voor jouw praktijk kan toepassen.
Een eerste idee voor jouw praktijk uitwerken.
Omschrijving

De geboortezorg schreeuwt om efficiëntie, hoe kunnen we met minder mensen toch alle cliënten goed helpen? Multimedia biedt grenzeloze oplossingen, maar is ook spannend, nieuw, lijkt onpersoonlijk en waar begin je? De workshop ‘Druk op <play>’ geeft een frisse kijk op deze oplossingen. Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden, deel samen de bezwaren en ga óók kijken hoe jij hiermee om kunt gaan. Kijk welke onderwerpen jij leuk vindt en welke minder en hoe jij dit zelf kunt toepassen om jouw vak beter te maken. Samen creëren we een toekomst waarin geboortezorg slimmer en menselijker wordt, één druk op <play> tegelijk.


De interactieve workshop ‘Druk op <play>’ heeft tot doel verloskundigen en kraamverzorgenden bewust te maken van de mogelijkheden van multimedia in tijden van capaciteitsgebrek in de geboortezorg. Deelnemers leren hoe multimedia kan bijdragen aan het verbeteren van de voorlichting, ondersteuning en efficiëntie van zorg en hoe ze deze tools effectief kunnen inzetten. Je krijgt tal van voorbeelden te zien ter inspiratie en tips voor het gebruik ervan. Met een disclaimer over de mitsen en de maren.

Dockwerk

Advies en ondersteuning bij samenwerking, communicatie & organisatie voor alle ketenpartners. Laat teams in de zorg vliegen.
info@dockwerk.nl
0384222368
22, Parkstraat, Zwolle, 8011CJ