Ambulance Masterclass, verpleegkundig specialisten / physician assistants 2024

ambulancezorgambulanceverpleegkundigeambulance masterclassambulance

Ambulance Masterclass bestaat uit een groep enthousiaste ambulanceverpleegkundigen, die zich verantwoordelijk voelt om een verdiepende masterclass te organiseren voor ambulancehulpverleners. Wij bieden hen een meerdaagse masterclass, waarin medische professionals en inhoudsdeskundigen op een hoog niveau interactieve scholing verzorgen.

29 mei 2024
17:00 - 16:30
1325
In aanvraag
Meerdere cursusdagen
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 1325

Datum en locatie

29 mei 2024
17:00
31 mei 2024
16:30
Blauwe Sluis 1B, 6629KK, Appeltern

Beroepen

Physician Assistant
Accreditation in aanvraag
NAPA
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
Accreditation in aanvraag
V&VN
Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH)
Accreditation in aanvraag
V&VN
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
Accreditation in aanvraag
V&VN
Verpleegkundig specialist chronische zorg bij som. aandoeningen
Accreditation in aanvraag
V&VN

Sprekers

Paul Bienfait

Neuroloog

Hans Janssen

PA Psychiatrie

Albert Huitema

CCU verpleegkundige en docent UMCU

Stefanie Janssen

Anesthesioloog-pijnspecialist

Siebren Tigchelaar

Orthopeed
Omschrijving

Missie

Onze missie is om ambulancehulpverleners op een hoog niveau bij te scholen in de ambulancezorg. Dit geven we vorm middels een uniek programma in een sociale omgeving.

Visie

Ambulance Masterclass bestaat uit een groep enthousiaste ambulanceverpleegkundigen, die zich verantwoordelijk voelt om een verdiepende masterclass te organiseren voor ambulancehulpverleners. Wij bieden hen een meerdaagse masterclass, waarin medische professionals en inhoudsdeskundigen op een hoog niveau interactieve scholing verzorgen.

De deelnemers bereiden zich met opdrachten voor op de masterclass en zullen vervolgens – middels actieve werkvormen – bestaande competenties verankeren en nieuwe competenties ontwikkelen. Van onze deelnemers wordt verwacht dat zij kennis meebrengen om te delen. Maar vooral dat zij nieuwe kennis en vaardigheden mogen opdoen. De sociaal-constructivistische leertheorie staat hierbij centraal, waarbij per leerdoel gestreefd wordt naar analyseren en evalueren conform de taxonomie van Bloom.

Naast het inhoudelijke programma vinden wij het erg belangrijk om in een ontspannen sociale omgeving actief te kunnen leren: een unieke ontspannen locatie moet aansluiten op het bijzondere programma. Om die reden wordt er ook gezorgd voor sociale elementen, opdat het leerrendement hierdoor vergroot. 

Onze doelstellingen

  • Ambulance Masterclass heeft drie doelstellingen opgesteld naar aanleiding van onze missie en visie:
  • Aan het einde van een masterclass heeft de deelnemer een uniek programma doorlopen waarbij concrete leerdoelen behaald zijn.
  • De deelnemer heeft voldoende ontspannen en sociale momenten ervaren gedurende de masterclass waarmee het leerrendement is vergroot.
  • De sprekers op de masterclass zijn zeer goed onderlegd om zowel vakinhoudelijk als didactisch vaardig het programma vorm te geven.

Deelname

Deelname aan Ambulance Masterclass is inclusief ontbijt, lunch, diner en twee overnachtingen op onze locatie Moeke Mooren te Appeltern. De kosten voor deelname zijn €995,- .

Verpleegkundig specialist en PA

De scholing is geschikt voor de masters in de ambulancezorg omdat er gewerkt wordt vanuit de meest actuele richtlijnen en wetenschappelijke inzichten. Deze literatuur wordt vooraf aan de deelnemer gestuurd en helpt de verpleegkundig specialist met zijn zelfstandig bevoegde taak in de zorg. Specifiek wordt naar de verpleegkundig specialist actuele literatuur gestuurd waarmee hij zich kan verdiepen in de achtergronden van de sprekers, tevens wordt een actievere inbreng verwacht in de discussies die spelen rondom medische besluitvorming. De sprekers zullen hier ook actief hen in betrekken daar zij ook soms deel uit maken van een medisch stafbureau.

Ambulance Masterclass

info@ambulancemasterclass.nl
0630596753
1, Blauwe Sluis, B, Appeltern, 6629KK